House of Padel till Europa

Padelbanor är en del av House of padel, en av Skandinaviens ledande leverantörer av padelutrustning med försäljning av många tusen racketar, skor, kläder, andra accessoarer samt banor. Vi har bl.a. hela 45 % marknadsandel av alla banor som byggs i Norge och känner till markförhållanden, väder och vind. Dessutom har vi den bästa utrustningen genom våra återförsäljaravtal med Starvie, Dropshot Royal Padel, Sergio Tachini, Bidi Badu med flera.

House of Padel erbjuder allt från padelutrustning, installationer av banor, hallar, möbler, övervakning, samt installation av passer- och ljusstyrningssystem till din padelhall.

Du kan känna dig helt trygg när du väljer oss som din padelpartner.

Vårt uppdrag är att dela passionen för padel och guida dig genom processen från idé till första slag och därefter.

Vill du lära dig mer om de fantastiska kurser vi erbjuder kan du göra det genom att besöka vårt testcenter i Norge med totalt 9 olika banor och ytor. Här har vi använt alla produkter och lösningar vi säljer!

Kontakta oss

Hittar du inte det du letar efter? Kontakta oss på salg@padelutstyr.no eller kontakta någon av våra ämnesspecialister på +47 924 32 211 eller +46 76 050 65 14.
----------
Alternativt kan du även skicka ett mejl till oss på salg@padelustryst.no eller sales@padelustryst.se för alla typer av förfrågningar.

Leverans inom EU

Vi levererar våra varor inom EU. Oavsett EU kommer din beställning att skickas av DHL, Bring eller andra erkända transportörer och levereras direkt till din dörr eller till en annan plats som du har angett. Paketen hanteras med största försiktighet, så de beställda produkterna kommer att ges till dig säkert och väl, precis som du förväntar dig att de ska vara.

Endast originalvaror

Vi garanterar högsta kvalitet på de produkter vi säljer. Våra produkter kommer direkt från godkända kanaler. Vi testar även alla produkter vi säljer, så vi vet hur de fungerar och ska vara. Vi har bara professionell personal med oss, så vi känner till produkterna vi säljer.

Acenta - padelhuset till Europa

Efter att vi har använt Padelutrustning som banleverantör till både Stord och Nesodden var det ett enkelt val för oss vem vi skulle använda för att leverera 4 padelbanor till Karmøy. Med koll på högsta kvalitet och tät uppföljning från detta team är vi säkra på att projektet kommer att levereras i tid/budget, vilket vi nu har vant oss vid. Dessutom, i dessa dagar med mycket osäkerhet om inträdesregler, är det väldigt trevligt att ha ett lokalt installationsteam med mycket erfarenhet av padelbanor. Med Padel-utrustning vet vi att vi har en nära samarbetspartner som kommer att stötta oss genom hela processen och är snabba och lösningsorienterade människor. Vi ser fram emot att bjuda in Haugaland att spela på våra vackra padelbanor! berätta för Andrew Redfern, styrelseledamot i Padel Gruppen AS.

Andrew Redfern

Thomas Udnes i Padel X: Först och främst är det här en trevlig, jordnära grupp människor som lever för padel. Du har varit ett viktigt stöd för oss som är/var nybörjare på padelhallsmarknaden. Det är viktigt att kunna förlita sig på en leverantör för att få ut det mesta av produkten och när vi ser hur bra Padel X Sandefjord har blivit så är det jättekul att kunna bjuda in gamla och nya vänner på en omgång padel. . Vi är glada i vår nya hall och ser fram emot att jobba tillsammans även i nästa.

Thomas Udness

Från och med januari utökar vi kapaciteten från 4 till 7 banor, en större loungedel med sittgrupper, bordtennis och cyklar med mera. Denna gång har vi även valt Padel-utrustning som leverantör på banorna. ÄNDRA ALDRIG ETT VINNANDE LAG! Även om det råder stor osäkerhet kring Covid-19 i hela Europa behöver vi inte oroa oss för förseningar i leveranser, Padelutstyr har montörer i Norge som är redo att montera. VI SER FRAM EMOT!

Tjeran Haugen