Förhandsritning

Padel är världens snabbast växande sport. I Skandinavien har Acenta - house of padel blivit en dominerande aktör genom sin expertis, banbyggnation, näthandel och distribution av några av branschens starkaste varumärken.I samband med sportens tillväxt i Europa vill bolaget nu göra en emission till ta den europeiska marknaden ännu bättre. Sovande jättar som Tyskland, Polen, Rumänien och Storbritannien ligger fortfarande i startgropen när det gäller att etablera sporten och potentialen är enorm. Vill du bli en del av det norska padeläventyret, anmäl ditt intresse så skickar vi mer information utan förpliktelser.

Kontakt oss

Jag skulle vilja bli kontaktad av företaget för möjlighet till förhandsteckning *
*Denna information kommer endast att användas för syftet med denna kampanj. All information kommer att raderas när denna kampanj är klar.

Royal Padel

Starvie

Bidi Badu

Sergio Tacchini

Akkeron

Vi har kontor i Norge och Sverige, partners i Finland och Danmark, samt återförsäljare och agenter i alla länder

Vi har distributionsavtal med ledande varumärken
Vi har extremt god insikt och kunskap om marknaden och produkterna
Vi har egenutvecklade lösningar för onlinehandel och affiliate, byggda för att snabbt bli en internationell plattform
Vi har tecknat avtal med spelare, tränare och ambassadörer

Acenta levererar racketar och andra padeltillbehör till många av landets padelklubbar och padelcenter, samt att vi serverar lite B2C genom padelutstyr.no.

I Sverige levererar vi i större skala till detaljhandel och detaljhandel, såsom: bland annat: Stadium, Intersport, Boozt, NK Sport, Nelly och många lokala sportbutiker.

Johnny Gravfort (ägare 35,7%), styrelseordförande: Näthandel, marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. Har 5 års erfarenhet från IT-branschen inom både återförsäljare, distribution och producentförsäljning samt en rad olika styrelseuppdrag. . Sålde sitt företag till Atea 2015 och har sedan dess startat flera företag, som både är etablerade och i tillväxtfas. Etablerade Norges första padelcenter och Acenta 2017. Daniel Persson (ägare 24,5%), General manager Sverige: Ledning, försäljning, logistik och affärsutveckling.Utbildad vid Växjö universitet inom ekonomi och logistik. Började sin karriär på ICA:s huvudkontor i Stockholm, som projektledare, de senaste åren har han arbetat inom detaljhandeln med bl.a. Agenturen för Hummel Sport och de senaste 2 åren med varumärken som Varlion och Sergio Tacchini.

Carsten Johansen (ägare 14,79%), General manager Norge: Management, försäljning, varumärke och TB. Är utbildad marknadsförare på NMH. Har sin bakgrund som fotbollsspelare på högsta nationella nivå. Har sedan dess byggt upp Bocata Foodfactory & Cofeebar och Nobel Catering & Conditori för att bli en av Norges största aktörer inom catering. Blev headhuntad för att leda Acenta 2020. Roland Alm (ägare 24,5%), Försäljningschef: Försäljning, varumärke, teambuilding och konceptansvarig. Har 20 års erfarenhet från sportbranschen. Började med försäljningen av Quicksilver och blev några år senare headhuntad för Hummel. Har jobbat med stora kedjor som Stadium och Intersport, samt återförsäljare som Boozt, NK sport och Nelly. De senaste åren har han tillsammans med Daniel Persson arbetat med distribution av padelprodukter, samt distribution av Varlion och Sergio Tacchini