VI HAR SNART BYGGT 200 KÅR I NORGE

Våre baner

Våre installasjoner er å finne blant annet i Drammen, Drøbak, Egersund, Halden, Hamar, Karmøy, Moss, Nesodden, Oslo, Bærum, Sandefjord, Stord, Trondheim, Kristiansand, Haugesund, Namsos, Gaustadblikk, Tønsberg og Ølen m.fl.. Spillereglene er de samme alle steder, men banene har hvert sitt unike preg av design, spillere og miljø.

Karmøy Padel

Her er nylagte baner hos Karmøy Padel. Det legges 2 tonn sand på hver bane som en del av montering for å ferdigstille ny bane.

Padel X Hamar

Glass monteres på nye baner hos Padel X Hamar.

Padel X Sandefjord

Gress monteres hos Padel X Sandefjord

Information om banor, process och service
storlek

Med en storlek på runt 200 m2 kräver en padelbana minimalt med utrymme jämfört med en tennisbana. På samma område som en tennisbana kan man nästan få tre padelbanor med plats för 12 aktiva spelare. Våra banor är 10 meter breda och 20 meter långa med 3 meter glasväggar runt om. Inomhusplatser ska ha minst 6 meter under tak.

RAMAR OCH RASTER

Vi använder 2 eller 3 millimeter på ramarna, beroende på modell. Vi använder 4 millimeter stål i alla galler.

KVALITETSSÄKRING

Vi följer projektet och leveransen genomgående, samt inspekterar och bistår som din supporter under hela processen.

GALVANISERAT STÅL

Vi använder HQ sendzimir galvaniserat stål på alla våra banor, både ute och inne. Vi tillverkar även vårt eget 4 millimeters skadesäkra stålnät som gör det smidigt, så att vi undviker potentiella skador. Dessutom svetsar vi alla hörn så att vi slipper använda skruvar (mindre risk för rost).

GLAS

Även om glas inte har någon garanti, måste det fortfarande härdas och certifieras av ett laboratorium. Vi använder en erkänd europeisk byrå som vår leverantör. Med i alla våra glas finns skydd, "under glashållare" som förhindrar att glaset kommer i kontakt med bar mark så att vi undviker friktion, vibrationer och skador på glaset.


SERVICE

Vi erbjuder möjligheten till expressglasreparation om något skulle hända, förutom att ha ett reservdelslager i Norge. Vår norska servicepersonal finns till hands hela tiden. Vi bistår med hjälp till event och har kontinuerlig uppföljning.

Forespørsel